Om Møllgaard Entreprenør & Anlæg

Møllgaard Entreprenør & Anlæg er autoriseret kloakmester, som udfører alt arbejde indenfor belægning, anlæg og kloak i Nakskov, Maribo og på hele Lolland samt i Nykøbing Falster.

Vi er altid klar med rådgivning omkring dit næste entreprenør- eller anlægsprojekt i Nakskov, Maribo og på hele Lolland samt i Nykøbing Falster.

Entreprenør, anlæg og kloak

Vi udfører arbejde inden for entreprenør, anlæg og kloak i Nakskov, Maribo og på hele Lolland samt i Nykøbing Falster.

Kran logo stort

Beliggende på Lolland

Møllgaard Entreprenør & Anlæg er beliggende lokalt på Lolland. Vi udfører alt vores arbejde med fokus på kvalitet, nøjagtighed og høj faglig viden. Vi løser stort og småt samt simpelt og kompliceret. Vi er behjælpelige i alle typer opgaver, der handler om anlæg, kloak og belægning.

Kran logo stort

Ring til os og hør mere

Ikke to opgaver er ens og derfor håber vi, at du giver os et kald, så vi sammen kan drøfte din situation, ønsker og behov. Vi udarbejder meget gerne et tilbud til dig, så du ved, hvad der skal ske og omkostningerne er klarlagt fra start. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Om Møllgaard Entreprenør & Anlæg

Er du på udkig efter en erfaren entreprenør på Lolland, er du landet det helt rette sted. Hos Møllgaard Entreprenør & Anlæg går vi altid professionelt til opgaven og står klar til at lytte til dine ønsker og behov. Vi løser alt inden for belægning, anlæg og kloakopgaver.

Hos Møllgaard Entreprenør & Anlæg er vi altid klar til at høre fra dig, der vil have løst en opgave ordentligt og professionelt. Vi vægter kvalitet, og du skal have en god oplevelse ved at vælge os.

Vi ser frem til at høre, hvilken opgave du har i tankerne, uanset om det omhandler belægning, anlæg eller kloak. Henvend dig allerede i dag og få et godt tilbud på opgaven.  

Vi står klar til at hjælpe!

Går du med overvejelser om der skal laves en ny indkørsel, laves en terrasse, eller andet i haven? Så står Møllgaard Entreprenør & Anlæg klar til at hjælpe dig. Da vi er autoriseret kloakmester, kan du også trygt henvende dig, hvis du står med et kloakprojekt, som du mangler kompetente hænder til at udføre.