Anlæg på Lolland

Møllgaard Entreprenør & Anlæg udfører alt inden for anlæg i Nakskov, Maribo og på hele Lolland samt i Nykøbing Falster.

Vi er altid klar med rådgivning omkring dit næste entreprenør- eller anlægsprojekt i Nakskov, Maribo og på hele Lolland samt i Nykøbing Falster.

Anlæg på hele Lolland

Vi udfører anlæg i Nakskov, Maribo og på hele Lolland samt i Nykøbing Falster.

Kran logo stort

Din lokale entreprenør

Vi er din lokale entreprenør beliggende på Lolland, som udfører anlægsarbejde. Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer, og vi tilbyder solide og holdbare løsninger. Vi glæder os til at hjælpe med dit projekt.
Kran logo stort

Anlæg af græsplæne

Møllgaard Entreprise & Anlæg udfører anlæg af græsplæner – og vi leverer altid et godt stykke arbejde, så du er sikker på et flot resultat hver gang. Står du og skal anlagt ny græsplæne, så tag os med på råd. Vi står klar til at hjælpe!

Kran logo stort

Vedledning om anlæg

Der er mange ting, som man skal tage højde for, når man sætter gang i et byggeprojekt. Derfor er det en god ide, som minimum, at henvende sig til en erfaren entreprenør, så du undgår unødige fejl og mangler. Kom sikkert igennem processen og kontakt os. 

Kran logo stort

Få et tilbud på anlæg på Lolland

Går du med en specifik opgave med anlæg i tankerne, som du blot skal have realiseret, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Sammen drøfter vi dine ønsker og muligheder og udarbejder herfra et godt tilbud på opgaven.

Se billeder af vores anlægsarbejde

Vi står klar til at hjælpe!

Går du med overvejelser om der skal laves en ny indkørsel, laves en terrasse, eller andet i haven? Så står Møllgaard Entreprenør & Anlæg klar til at hjælpe dig. Da vi er autoriseret kloakmester, kan du også trygt henvende dig, hvis du står med et kloakprojekt, som du mangler kompetente hænder til at udføre.