Kloakarbejde på Lolland

Møllgaard Entreprenør & Anlæg udfører kloakarbejde i Nakskov, Maribo og på hele Lolland samt i Nykøbing Falster.

Vi er altid klar med rådgivning omkring dit næste entreprenør- eller anlægsprojekt i Nakskov, Maribo og på hele Lolland samt i Nykøbing Falster.

Kloakarbejde på hele Lolland

Vi udfører kloakarbejde i Nakskov, Maribo og på hele Lolland samt i Nykøbing Falster.

Kran logo stort

Autoriseret kloakmester på Lolland

Vi er din lokale autoriseret kloakmester beliggende på Lolland. Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer, og vi tilbyder solide og holdbare løsninger, som du kan have gavn af i mange år. Vi glæder os til at hjælpe med dit projekt.

Kran logo stort

Kvalitet og kloakløsninger

Vi er stolte af den kvalitet, som vi leverer både undervejs i arbejdsprocessen, og når det færdige resultat står klar. Det er vores helt store styrke. Derfor kan du trygt henvende dig til os, hvis du skal have løst en opgave med kloak.
Kran logo stort

Kompetent Vejledning om kloak

Der er mange ting, som man skal tage højde for, når man sætter gang i et projekt. Derfor er det en god ide, som minimum, at henvende sig til en autoriseret kloakmester, så du undgår unødige fejl og mangler. Kom sikkert igennem processen og kontakt os. 
Kran logo stort

Få et tilbud på en kloakopgave

Går du med en specifik opgave med en kloak i tankerne, som du blot skal have realiseret, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Sammen drøfter vi dine ønsker og muligheder og udarbejder herfra et godt tilbud på opgaven.

Se billeder af vores kloakarbejde på Lolland

Medlem af Danske Kloakmestre

Møllgaard Entreprenør & Anlæg er medlem af Danske Kloakmestre. Du kan læse mere om dine fordele, ved at vælge en kloakmester, som er medlem af Danske Kloakmestre, ved at klikke på linket nedenfor. 

Vi står klar til at hjælpe!

Går du med overvejelser om der skal laves en ny indkørsel, laves en terrasse, eller andet i haven? Så står Møllgaard Entreprenør & Anlæg klar til at hjælpe dig. Da vi er autoriseret kloakmester, kan du også trygt henvende dig, hvis du står med et kloakprojekt, som du mangler kompetente hænder til at udføre.